WVT en Mebin: een duurzame combinatie!

Op vrijdag 2 september jl. is de nieuwste MAN TGS mixer door WVT aan de Mebin Heidelberg Betongroep afgeleverd. Op de Maasvlakte werd deze combinatie vanonder een groot zwart doek gepresenteerd.
Mebin rijdt reeds met een aantal MAN TGS 5-assige mixers welke door WVT zijn voorzien van een naloopas met elektronische aslastregeling.
De op 2 september afgeleverde truck is een unieke combinatie van truck – een MAN TGS 10×4-6 met een totaal toegestaan gewicht van 49 ton –, betonmixer – Liebherr 15 m³ mixer – en brandstofvoorziening – de 440 pk D20 motor is voorzien van een aardgasinstallatie.
Met deze combinatie wordt middels bijmenging tot 30% aardgas een forse besparing gerealiseerd op uitstoot van CO2 en brandstofverbruik tot 20%.
Met recht mag deze combinatie groen genoemd worden, wat ook middels de bestickering op de mixer wordt aangegeven: Groene betonmixer.
WVT kan alle MAN TGS/TGX voertuigen met D20-motor van 360 tot 440 pk voorzien van Groen gas, waarmee u aantoont duurzaam te ondernemen en gelijktijdig ook bespaart op uw transportkosten.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *