Wide Spread met lage chassisconsoles

WVT heeft de ontwikkeling van een Wide Spread chassis ter hand genomen waarbij de voorwaarde is dat er geen componenten boven het chassis uit mogen steken. Hierdoor wordt het opbouwen van diverse constructies een stuk eenvoudig: er zitten geen componenten in de weg.

Door de positie van de veercilinders aan te passen kunnen deze cilinders lager geplaatst worden en kunnen de chassisconsoles verlaagd worden van 135 mm boven het chassis tot dezelfde hoogte als het chassis.

Alle ophangdelen zijn opnieuw berekend en sterker geconstrueerd om de extra krachten goed te kunnen verwerken.

Ook dit WVT Wide Spread systeem is samengesteld met de beproefde WVT-onderdelen en kan bij elke MAN-dealer besteld en onderhouden worden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *