WVT on tour in 2012

Ook in het nieuwe jaar kunt u WVT en onze laatste ontwikkelingen aantreffen op diverse evenementen in het land.

Zo zijn we aanwezig op de Infra Relatiedagen van 31 januari t/m 2 februari 2012 in Hardenberg met een MAN TGS 8×4 BH WVT Wide Spread.

Na een tijdelijke afwezigheid is de BedrijfsautoRAI weer terug op de agenda en wel van 17 t/m 21 april 2012 in de RAI te Amsterdam. Hier is WVT aanwezig op de stand van MAN Truck&Bus. Op de stand wordt een MAN TGS 6x6Hydrodrive® met WVT Wide Spread getoond.

Ook op de Technische Kontakt Dagen (TKD) 2012 is WVT prominent aanwezig met meerdere voertuigen in samenwerking met MAN Truck&Bus. De TKD zal dit jaar weer in Wezep plaatsvinden van 7 t/m 9 juni 2012. We proberen hier onze complete productrange te tonen waarbij hoogstwaarschijnlijk ook weer de mogelijkheid geboden gaat worden om deze in de praktijk uit te proberen.

Eventuele andere beurzen en evenementen worden op onze website aangekondigd.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *