Aflevering MAN met naloopas voor Van der Kamp

Afgelopen vrijdag 13-1 is de nieuwste MAN aan de firma Van der Kamp afgeleverd door MAN-dealer Roordink te Barneveld. Het betreft een MAN TGS welke door WVT verlengd is, voorzien is van een versterkt chassis en een luchtgeveerde gestuurde naloopas met WVT ECS (Electronic Controlled Suspension). Het voertuig is tevens door WVT voorzien van de 10-tons VO-09 MAN-voorassen waardoor het totaal toegestaan voertuig gewicht 49 ton bedraagt. Door het lage voertuiggewicht van 18 ton kan er totaal 31.000 kg! beton meegenomen worden, een ongekend laadvermogen in deze klasse waarmee WVT aantoont dat met deze 49-tonner meer lading meegenomen kan worden dan de vergelijkbare 50-tonners van de concurrentie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *