WVT past nu ook bestaande voertuigen aan

WVT past nu ook bestaande voertuigen aan met bijvoorbeeld een Wide Spread of een naloopas. Ook omgekeerd is mogelijk: een voertuig verkorten en een as uitbouwen. Dit nieuwe productaanbod wordt aangeboden naast het bestaande aanbod van de ombouwen op nieuwe voertuigen.

Waarom deze aanvulling op het productaanbod? Door bijvoorbeeld een wijziging in uw aanbestedingen kan een gebruiksdoel van een voertuig veranderen en is de bestaande configuratie niet meer volledig te benutten.
WVT kan u helpen door uw voertuig dusdanig aan te passen dat het voertuig inzetbaar wordt voor het nieuwe doel en uw rendement stijgt. Een voorbeeld is een 6×6 BB voorzien van een Wide Spread tandemstel met behoud van dezelfde voertuiglengte, waardoor het netto laadvermogen van uw truck met 4000 kg stijgt en u nog wel gebruik kunt blijven maken van uw dieplader doordat de combinatie dezelfde maximale lengte behoud.

Een tweede voorbeeld is het uitrusten van een 8x4BL met een naloopas, waardoor het totaal toegelaten voertuig gewicht stijgt van 37000 kg naar 47000 kg.

Een omgekeerde aanpassing is ook mogelijk. Zo heeft WVT voor een klant een bestaande 10×4 BBLBB met voorloopas ingekort tot 8×4/4 BLBB, waarbij de 2e vooras is uitgebouwd, het chassis is ingekort en de achteroverkipper is vervangen door een haakarmsysteem.

Kortom, ook voor uw bestaande voertuig kan WVT uw rendement verbeteren, onze verkopers adviseren u graag omtrent de mogelijkheden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *