WVT Wide Spread doorontwikkeld

De afgelopen jaren is de WVT Wide Spread op veel fronten doorontwikkeld.

Het ontwerp van WVT is nog steeds toonaangevend in de markt en blinkt uit door de eenvoud van het systeem. De filosofie van WVT met betrekking tot de werking en lay-out is gebaseerd op eenvoud.

Dit komt onder meer tot uiting in de toepassing van één enkele veercilinder per wiel – minder componenten, minder kans op storing –, een mechanische ingebouwde veiligheid waardoor géén extra hydraulische of elektronische systemen nodig zijn om aan de eisen van de wetgever te moeten voldoen, en geen extra gewicht ten opzicht van het standaard voertuig: netto tot 5 ton extra laadvermogen!

Het onderhoud en reparaties kunnen door iedere gekwalificeerde MAN-dealer uitgevoerd worden. De monteurs van deze dealers zijn door WVT geschoold.

Door de jarenlange ervaring van WVT met betrekking tot de ontwikkeling, bouw en onderhoud van Wide Spread en As-systemen is WVT ook het aangewezen adres voor onderhoud en reparatie van de systemen van andere leveranciers. WVT heeft hiervoor de kennis en kunde in huis en wil dit graag met u delen.

Voor meer informatie over de Wide Spread: neem contact met ons op!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *