WVT ontwikkelt speciale Wide Spread met chassisversteviging

WVT heeft in samenwerking met HSE uit Vaassen een speciale 8×8 Wide Spread ontwikkeld, waarbij een zware autolaadkraan voorzien wordt van vijf steunpoten aan het chassis. Hiervoor wordt het gehele chassis van voorbumper tot achterbumper verstevigd.

De combinatie van deze versteviging samen met de chassisconsoles van het WVT systeem maakt het voertuig perfect op maat.

Door de samenwerking van WVT en HSE is de totale productietijd van dit voertuig gereduceerd. De afstemming van de werkzaamheden van de beide partijen leidt tot een hoge kwaliteit van het product. Tevens wordt er door de carrosseriebouwer geprofiteerd van de kennis en know-how van WVT op het gebied van voertuigtechniek. Natuurlijk voldoen ook deze extra chassisdelen aan de hoge kwaliteitseisen van WVT.

In de uitzending van RTL Transportwereld wordt binnenkort aandacht besteed aan dit bijzondere voertuig.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *