BedrijfsautoRAI 2012

Van 17 tot en met 21 april 2012 staat WVT op de BedrijfsautoRAI in Amsterdam, in hal 1 temidden van alle gerenommeerde truckmerken. Dit is een unieke stap in de korte bestaansgeschiedenis van het bedrijf. In eerdere edities van de BedrijfsautoRAI stond WVT al op het buitenterrein, waar de Wide Spread veel aandacht kreeg.

WVT is opgericht in 2005 en kende een snelle groei, waardoor ze in het segment van de bouwvoertuigen inmiddels een toonaangevende rol speelt.

Op de WVT stand laten wij u kennismaken met de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van Wide Spread en asbijplaatsingen. Onze vertegenwoordigers zullen u graag te woord staan. Daarnaast zullen wij een geheel nieuw en uniek product onthullen op het buitenterrein. Meer informatie hierover vindt u binnenkort op onze website.

U kunt ons vinden in beurshal 1 en op het buitenterrein van de RAI.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *