Aflevering WVT Wide Spread met PompMixer-opbouw voor Raijmakers

Voor de firma Raijmakers is een MAN TGS 37.440 8x4BB omgebouwd en geschikt gemaakt voor een Putzmeister PompMixer-opbouw.

Omdat de opbouw breder is dan het standaard MAN-chassis, heeft de firma Raijmakers een eis gesteld dat de veerconsoles niet boven het originele chassis uit zouden steken. WVT heeft hiervoor een nieuwe configuratie van de ophanging ontwikkeld en kan deze eventueel in combinatie met 10-tons voorassen aanbieden onder het eigen merk WVT.

Het voertuig is geregistreerd als WVT, de typeaanduiding is TGS 43.440, waarbij het eerste getal – 43 – het totaal toegestaan wettelijk tonnage aanduidt. De pompmixer met een eigen gewicht van 25 ton heeft daarmee een laadvermogen van 18 ton!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *