Oplevering eerste van twintig 5-assers aan Mebin

WVT heeft van Mebin de opdracht gekregen 20 mixerchassis te leveren. Alle chassis worden voorzien van een naloopas.

De eerste voertuigen zijn eind april in productie gegaan. Na de ombouw bij WVT wordt een Liebherr mixer door Boogert Service Groep op het chassis geplaatst. De eindcontrole en kentekenkeuring vinden vervolgens bij WVT plaats.

Het eerste voertuig is afgeleverd in Limburg. MAN dealer Geleen heeft deze overgedragen aan Mebin. De vertegenwoordigers van MAN en Mebin zijn zeer te spreken over de korte levertijden en de kwaliteit van het product.

Uniek is dat, volgens de woordvoerder van Mebin, de voertuigen zonder storingen en kinderziektes opgeleverd zijn. Het materieel is direct klaar om ingezet te worden, wat in de historie van Mebin een unieke prestatie is.

De laatste voertuigen uit de serie van twintig gaan nog voor de bouwvak naar Zeeland om de mixer op te bouwen. Dat betekent dat het hele bouwproces bij WVT slechts 3 maanden heeft geduurd.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *