Oplevering twee WVT 8×6/6 BH WSA voor Kraaijeveld te Barendrecht

Voor de firma Kraaijeveld te Barendrecht heeft WVT twee basis TGS 6×6 BB omgebouwd naar WVT 8×6/6 BH. Beide voertuigen zijn uitgerust met een triple-geveerd asstel en kennen een totaal voertuig gewicht van 43 ton.

Als uitgangspunt is de 6×6 BH Wide Spread in 33 tons uitvoering gekozen. Dit voertuig kan af -importeur besteld worden waarbij WVT de ombouw naar Wide Spread en opwaardering naar 33 ton voor de importeur uitvoert.

Door gelijktijdig de voorloopas te plaatsen wordt het voertuig omgebouwd naar WVT 8×6/6 WSA (Wide Spread en As). De voorloopas mag 10 ton verplaatsen, waardoor het totale voertuig gewicht op 43 ton uitkomt.

De voorloopas van WVT kenmerkt zicht door een ongekende lifthoogte, welke uitsluitend beperkt wordt door de gekozen opbouw en bandenmaat. De fusees zijn van bewezen kwaliteit en worden door RoR aangeleverd. De vering van de voorloopas wordt gecombineerd met de vering van de assen 3 en 4, waardoor een triple-geveerd asstel ontstaat en een optimale verdeling van de lading gewaarborgd is.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *