MAN TGS met Wide Spread voor Mattheussen (België)

Voor de firma Mattheussen uit Brecht (België) heeft WVT een MAN TGS 8x4BB omgebouwd naar MAN TGS 8×4 BH Wide Spread.

Deze auto wordt ingezet in België en is daar ook geregistreerd. De klant heeft voor het WVT-product gekozen om de voordelen van het hydraulisch geveerde tandem te kunnen benutten. Dit tandem garandeert een goede stabiliteit, zowel rijdend als tijdens het gebruik van de zware Effer autolaadkraan, en kan bij stilstand in elke positie geblokkeerd worden. Deze functie is door de opbouwer meegenomen in de stabiliteitsberekeningen.

Naast het realiseren van de Wide Spread heeft WVT ook het chassis van deze MAN op diverse punten aangepast ten behoeve van de opbouw. Zo zijn de uitlaatdemper en Adblue-tank verplaatst om ruimte te creëren voor de steunpoten, en is de standaard brandstoftank vervangen door een gecombineerde brandstof-hydraulische olietank.

WVT bewijst met deze configuratie dat ze ook op de Europese markt het vervoersvraagstuk van de klant naar tevredenheid kan oplossen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *