MAN TGS 8×2-6 Triple voor gemeente Hoogezand

Voor de gemeente Hoogezand heeft WVT het chassis voorzien van een voorloopas. Het basisvoertuig is een MAN TGS 6×2-4 met gestuurde naloopas. Het totale voertuig kent een toegestaan voertuiggewicht van 36.000 kg.

WVT Gemeente Hoogezand

De as is uitgerust met de hydraulisch-elektrische besturing van WVT, waardoor de basisdraaicirkel gelijk blijft. Door de toevoeging van de voorloopas wordt uitermate efficiënt gebruik gemakt van het lage eigen gewicht van het MAN chassis en de MAN componenten. Het voertuig heeft een eigen gewicht van 16.020 kg, inclusief opbouw en heeft daarmee een laadvermogen van 19.980 kg.

Hyva heeft op het voertuig een Hyva kraan en haakarm gemonteerd. Het voertuig wordt nog voorzien van een DIN-plaat, waarmee de multifunctionele inzetbaarheid van de MAN extra wordt onderstreept.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *