Wereldprimeur: eerste Euro 6 Wide Spread op CVD Venray

WVT presenteert de eerste Euro 6 Wide Spread op een MAN TGS 6×6 op de Carrosserie Vak Dagen in Venray. De MAN TGS is een 33-tons uitvoering. Door het zeer lage eigengewicht van 10.200 kg is het rendement van deze uitvoering ongekend.

Door een slimme opstelling van de componenten is er zelfs met de Euro 6 uitlaatdemper voldoende ruimte aan het chassis.

MAN is de eerste truck fabrikant die voor alle modellen en uitvoeringen een Euro 6 motor levert. WVT heeft als gekwalificeerd leverancier voor MAN diverse oplossingen ontwikkeld om de Euro 6 voertuigen te voorzien van klantspecifieke oplossingen. Daarbij valt te denken aan het verplaatsen van de uitlaatdemper om ruimte te creëren voor bijvoorbeeld de stempelpoot, of de uitlaat omhoog te laten blazen, en andere oplossingen.

Op de CVD in Venray is MAN te vinden op stand 108, waar ook de MANnen van WVT te vinden zijn.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *