Euro 6 uitlaat oplossingen voor al uw opbouwen

Ruimte problemen door de uitlaatdemper van de Euro 6 ? WVT biedt diverse oplossingen die de benodigde ruimte aan het chassis kunnen realiseren.

MAN Truck & Bus AG is de eerste fabrikant die de complete productrange met Euro 6 motoren aanbiedt. Hiermee loopt MAN duidelijk voorop. De Euro 6 motoren bieden vele voordelen waaronder geringere uitstoot, zuiniger, groen imago, etc.

De omvangrijkere uitlaatdemper is iets waarvoor WVT een oplossing biedt waar de opbouwer mee uit de voeten kan. Zo is er intussen ruime ervaring met het omhoog bouwen van de uitlaat. Dit is gedaan voor een hele serie voertuigen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  Geert Veenstra.

28-10-2013 047

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *