WVT feliciteert Wierda Bedrijfswagens als MAN Servicedealer 2014!

Wierda Bedrijfswagens is gekozen tot MAN Servicedealer 2014. WVT feliciteert haar met deze eretitel!  MAN_SERVICEDEALER_FC-2014

Jaarlijks wordt de titel MAN Servicedealer uitgereikt aan de MAN dealer die volgens de klanten de hoogste graad van service heeft behaald. De onderlinge strijd tussen de Nederlandse MAN dealers is groot, daar deze titel als zeer prestigieus geldt. De mening van de klant ligt immers ten grondslag aan de titel.

Daarbij komt dat Wierda Bedrijfswagens een zeer belangrijke dealer is als het gaat om de kennis op het gebied van onderhoud en reparatie van de door WVT omgebouwde voertuigen en systemen. Dat dit door de klanten gewaardeerd wordt laat de titel MAN Servicedealer 2014 ook blijken.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *