3-assige VW Crafter door WVT

Wat in het groot kan, is in het klein natuurlijk ook geen probleem, aldus de logische redenering van WVT.

Aldus is er op de vraag van één van onze MAN-dealers of WVT een 3-assige VW Crafter kan bouwen, positief gereageerd. WVT, zijnde officieel Umbau-partner voor VW, is daarop met de ontwikkeling gestart voor deze VW Crafter 3-asser.

En dan niet met een afkoppelbare naloopas, zoals gebruikelijk in dit genre, maar met een vaste 3e as, waarbij het chassis verlengd wordt. De as is daarmee een intregraal onderdeel van de auto, ook wat betreft de remmen en het ABS-systeem.

De constructie is zoals we van WVT mogen verwachten: degelijk, simpel en robuust met een hoge kwaliteit.

 

IMG_4531        Zeichnung_Fgst_la_mit_ZA1

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *