WVT levert oplossing: schakelconsole TGX

Een slanke console voor de tipmatic biedt meer ruimte in de cabine van de TGX. Console 003 Console 001 Console 002

Zoals alle zaken bij WVT voortvarend opgepakt worden is er ook gereageerd op een vraag van één van onze klanten of er geen oplossing is voor de schakelconsole van de tipmatic in de TGX. Deze bevindt zich rechts naast de bestuurdersstoel op de cabinevloer. De klant wil graag een grote koelbox onder het bed en loopt tegen de grootte van de console aan.

WVT heeft een console ontworpen en geproduceerd die veel slanker is dan de huidige.

De oude console wordt gedemonteerd, de nieuwe slanke console wordt aan de stoel gemonteerd, daarbij de vloer geheel vrij latend. Vanaf heden is deze console ook voor u beschikbaar, waarmee u uw wensen aangaande de inrichting van de cabine eindelijk uit kunt laten voeren.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *