Wierda genomineerd!

 

Wierda is genomineerd voor de Verkiezing Friese Onderneming van het jaar 2019!

De Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar, die na de eerste editie in 1989 is uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie, wordt sinds 2000 georganiseerd door de Stichting Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar.

Op de economische dynamiek in Fryslân mogen we best trots zijn met elkaar. De Stichting heeft zichzelf daarom tot doel gesteld om creativiteit en vernieuwing, of te wel excellent ondernemerschap, in Fryslân te stimuleren en te waarderen. De Finale is daar de meest zichtbare exponent van. Daarnaast is de Stichting een platform waar bestuurlijk en ondernemend Fryslân elkaar weet te ontmoeten en te spreken. Ieder jaar reikt de Stichting Verkiezing Friese Onderneming de ondernemingsprijs uit aan de beste Friese onderneming. Dat gebeurt tijdens een feestelijk evenement. Voor de organisatie is een Stichting in het leven geroepen.

Het stichtingsbestuur en de werkgroep zorgen samen voor een spannende verkiezing en een spetterend evenement. Ieder jaar reikt de Stichting Verkiezing Friese Onderneming de ondernemingsprijs uit aan de beste Friese onderneming. Dat gebeurt tijdens een feestelijk evenement. Voor de organisatie is een Stichting in het leven geroepen. Het stichtingsbestuur en de werkgroep zorgen samen voor een spannende verkiezing en een spetterend evenement.

Wilt u meer hierover weten? Kijk dan even naar het interessante interview met onze directeur René Wierda.