Vernieuwd Zelf-rijd systeem (ZRC)

Sinds enkele jaren heeft WVT het zelf-rijd systeem in haar assortiment

Met behulp van dit systeem is het voertuig door middel van een afstandsbediening te besturen, hierdoor is het niet noodzakelijk dat de chauffeur telkens in en uit stapt om het voertuig enkele meters te verplaatsen, daardoor kan sneller en efficiënter te werk worden gegaan.

Met de vernieuwde frontradar (optioneel) zal het voertuig langzaam afremmen als deze obstakels op enige afstand detecteert. Bij obstakels die abrupt verschijnen zal het voertuig volledig remmen en direct tot stilstand worden gebracht, ter uitbreiding van dit systeem bestaat er nu de mogelijkheid om aan de achterzijde van het voertuig een extra radar te plaatsen

Tevens zijn onze afstandsbedieningen vernieuwd. Er zijn nu 2 types beschikbaar; de standaard en het type met geïntegreerd display welke met behulp van een camera aan de voorzijde van het voertuig laat zien wat er zich daar afspeelt. Met deze functie kan de bestuurder de voorzijde beter in de gaten houden als hij/zij zich aan de andere kant van het voertuig begeeft.

Bekijk het systeem hier in werking

Wil je jouw voertuig ook op afstand kunnen besturen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Vraag advies aan