nieuws-media.jpg

100e MAN Euro-6 10×8 in Nederland

De transportdivisie van Westdijk Transport in Alphen aan de Rijn heeft de eerste van twee nieuwe MAN vijfassers in gebruik genomen. De indrukwekkende MAN kipper is uitgerust met vrijwel alle opties en is voorzien van de nieuwe TipMatic TX versnellingsbak met offroad software voor nog betere terreinprestaties. De TGS 50.500 10×8 WSA met Euro6c motor Lees verder.

Broshuis Event 2018

Afgelopen weekend was het Broshuis Event in Kampen. Wierda Voertuig Techniek was erbij. Met de zwaartransport trekker van Van Wieren En de zwaarttransport trekker van Gebr. Algra

Multifunctionele en compacte krachtpatser

Gerard de Nijs Transport en Kraanverhuur uit het Noord-Hollandse Limmen werkt voor de industrie, maar ook veel voor de toeristische sector aan de Noordzeekust. Naast twee vierwiel aangedreven agrarische machines met zware kranen heeft het bedrijf sinds kort ook de beschikking over een indrukwekkende MAN truck met een 140 tonmeter Effer autolaadkraan. De MAN TGS Lees verder.

Drie MAN-trucks voor Gebr. Min Infra

Aannemersbedrijf Gebr. Min BV Infra profileert zichzelf met een knipoog naar de eigen naam met de slogan ‘Infrabouwers met een plus’. Het onlangs naar Egmond aan de Hoef verhuisde bedrijf investeerde in een verjonging van het wagenpark met maar liefst drie nieuwe MAN trucks. Het gaat om trucks van het type TGS waarvan twee 8×4 Lees verder.

100ste 10×8 Euro6

Wierda Voertuig Techniek toont deze week de honderste MAN 10×8 in Euro6 uitvoering op de Transport Compleet beurs in Gorinchem. Sinds de introductie van Euro6 was MAN Trucks dankzij de aanpassingen van WVT al snel in staat tot het leveren van specifiek voor de Nederlandse wetgeving ontwikkelde voertuigen. Dit resulteerde in een groot aantal orders Lees verder.

WVT op BedrijfsautoRAI: een bijzondere ervaring

Een mooie stand, veel bezoekers en prachtige opdrachten! Mooier kon de BedrijfsautoRAI voor WVT niet verlopen.             WVT stond dit jaar voor de tweede keer op de BedrijfsautoRAI. Op zaterdag zijn de voertuigen van de stand naar Amsterdam gereden. En maandagavond werd de stand opgeleverd. Het zag er prachtig uit! Lees verder.

WVT op de Mat Expo te Kortrijk (België)

WVT was aanwezig op de Mat Expo in Kortrijk, een beurs welke qua omvang de RAI overtreft. Op de stand van de gezamenlijke MAN-dealers stond de 8×8 WS in Agri-uitvoering en Fliegl schuifbak. Op de stand van HIAB-importeur Appelmans stond een 6×6 WS met HPTO. Beide producten zijn enthousiast ontvangen door onze zuiderburen.

WVT is ook op Facebook te volgen!

Wierda Voertuig Techniek is ook op Facebook te volgen! Facebook WVT

MAN Primeur voor Stoter: Eerste MAN 10×8 Wide Spread Euro 6

Leusden, 15 juli 2015 – Stoter B.V. uit IJsselmuiden heeft een nieuwe MAN TGS 50.440 10×8 WSA in gebruik genomen en daarmee heeft dit bedrijf een wereldprimeur. Het is namelijk de eerste Euro 6-truck die MAN uitlevert in deze configuratie. Stoter zet de truck voornamelijk in voor het vervoer van zand, maar de nieuwe MAN Lees verder.

Optimale configuratie voor zware voertuigen (50 ton)

WVT heeft een nieuwe 10×8 ontwikkeld vanwege de nieuwe ‘aslastregeling’. Deze regeling heet officieel de Verordening 1230/2012 en bepaalt het maximum voertuiggewicht. WVT heeft onderzocht welke mogelijkheden er zijn binnen deze verordening. Samen met de Pouw Groep is de nieuwe configuratie 10×8 WSM ontwikkeld, waarbij gekozen is voor een MAN VoK-09 as. Dit geheel in Lees verder.