ond_bedrijfsbeschrijving.jpg

Onderneming

 

WVT is specialist in het ontwikkelen en produceren van maatwerk oplossingen voor transportmiddelen.

WVT is een jong en dynamisch bedrijf dat gesitueerd is in het Friese Joure. Het bedrijf is opgericht in 2005 door de huidige directeur – eigenaar Rene Wierda.

Onze Missie

De missie van WVT is het ontwikkelen, produceren en operationeel houden van klantspecifieke duurzame transportoplossingen voor de sectoren Off Road en Transport wereldwijd, waardoor de klant met deze transportoplossingen meer rendement behaalt.

Duurzaam betekent voor WVT:

  • betrouwbaar
  • rekening houdend met mens en milieu
  • het juiste product voor de juiste toepassing

 

Onze Visie

WVT is een innovatief bedrijf dat fungeert als een global partner waarbij het denken in oplossingen, de brede aanwezige kennis en ervaring, en betrouwbare leveranciers ingezet worden om een steeds breder wordend scala aan kwalitatief hoogwaardige klantspecifieke transportoplossingen te realiseren en te ondersteunen.

 

WVT is gecertificeerd door MAN truck & bus AG voor het ombouwen van MAN bedrijfswagens: Qualifizierte Umbau Lieferant.

Tevens is WVT gecertificeerd door de RDW voor het aanpassen van de constructie van voertuigen (COP en GWC).

Middels opleiding van medewerkers van alle MAN dealers kan onderhoud aan de voertuigen die bij WVT worden omgebouwd gedaan worden door heel Nederland bij een van de MAN dealers.

De organisatie van WVT kenmerkt zich door een platte structuur waardoor snel gereageerd kan worden op uw vragen en op ontwikkelingen die voor de producten van belang zijn.


Wierda Voertuig Techniek