Recent

Toe aan wat anders? Wierda organiseert een open dag: Hét Werken bij Wierda Event.

dec 01

Proef, beleef en ervaar hoe het is om te werken bij één van de Wierda bedrijven in Joure, Drachten of Heerenveen. Wij zijn Wierda. Wie ben jij? Zaterdag 1 december tussen 9.00 – 14.00 ben je van harte welkom bij onze vestiging aan de Transportwei 1 in Joure om Wierda te ervaren.

Wij zijn Wierda. Onder de labels Wierda Bedrijfswagens, Wierda Voertuig Techniek (WVT) en Wierda Hybrid Technologies (WHT) verkopen, onderhouden, repareren, bedenken en bouwen wij MAN trucks. Maatwerkoplossingen voor klanten met bijzondere wensen. Werken bij Wierda betekent dan ook dat je werkt in een bedrijf dat niet alleen trucks onderhoudt en repareert. Wierda bedenkt én bouwt trucks, diesel aangedreven trucks maar ook hybride en volledig elektrische trucks.

Werken bij Wierda betekent:

  • Werken met een topmerk: MAN. Onze trucks worden geroemd om de kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet voor niets is MAN al sinds 2012 onafgebroken uitgeroepen tot meest betrouwbare truckmerk door keuringsinstituut TÜV.
  • Werken in en met een topteam. Een team dat alles weet van trucks. En een team dat de klant voorop stelt. In een familiaire omgeving waar respect is voor iedereen.
  • Werken in een dynamische omgeving. Met volop doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Waar anders vind je 3 verschillende bedrijfsonderdelen (Wierda Bedrijfswagens, WVT en WHT) met elk hun eigen expertise in één bedrijf?

“Op dit moment staan er diverse vacatures open. Vacatures voor zowel de starters en voor ervaren vakmensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.”, aldus Sonja de Boer, verantwoordelijke voor de personeelszaken binnen Wierda. “Ondanks dat het lastig is om in deze tijd goede vakmensen te vinden, lukt het ons meestal wel om de vacatures te vullen. Maar het is en blijft ontzettend belangrijk om jezelf als bedrijf en werkgever te promoten. Niet alleen voor actief werkzoekenden, maar ook voor mensen die behoefte hebben aan wat nieuws. Voor ons een goede reden om dit event te organiseren.”

Op dit moment staan de volgende vacatures open:

  • 1e Bedrijfsautotechnicus
  • 2e Bedrijfsautotechnicus
  • Hybrid Technician
  • Technical Support
  • Productie Medewerker
  • Lasser

Door het Werken bij Wierda Event is het mogelijk om in een informele setting een kijkje te nemen in de keuken. “Tijdens het event zijn er collega’s van alle afdelingen aanwezig om te vertellen over hun ervaringen bij Wierda.”, vertelt De Boer enthousiast. “Zelf zal ik ook aanwezig zijn, bezoekers mogen gerust hun CV meenemen zodat we direct een intake kunnen doen.”

Op de website www.werkenbijwierda.nl zijn alle vacatures terug te vinden.

Het Werken bij Wierda Event vindt plaats op de vestiging van Wierda Voertuig Techniek & Wierda Hybrid Technologies aan de Transportwei 1 in Joure. Het event begint om 9.00 en is om 14.00 afgelopen. Wierda zorgt voor de koffie/thee en voor een hapje en drankje.

 

IAA Commercial Vehicles Hannover

sep 20
sep 27

The IAA Commercial Vehicles takes place in Hannover every two years, and is the world’s leading trade show for transport, logistics and mobility. It offers a unique cross section of the entire value chain in the industry, from vehicles to transport and logistics, and from manufacturers to the many medium-sized suppliers.

100e MAN Euro-6 10×8 in Nederland

De transportdivisie van Westdijk Transport in Alphen aan de Rijn heeft de eerste van twee nieuwe MAN vijfassers in gebruik genomen. De indrukwekkende MAN kipper is uitgerust met vrijwel alle opties en is voorzien van de nieuwe TipMatic TX versnellingsbak met offroad software voor nog betere terreinprestaties.

Lees meer

Multifunctionele en compacte krachtpatser

Gerard de Nijs Transport en Kraanverhuur uit het Noord-Hollandse Limmen werkt voor de industrie, maar ook veel voor de toeristische sector aan de Noordzeekust. Naast twee vierwiel aangedreven agrarische machines met zware kranen heeft het bedrijf sinds kort ook de beschikking over een indrukwekkende MAN truck met een 140 tonmeter Effer autolaadkraan.

Lees meer