Recent

IAA Commercial Vehicles Hannover

sep 20
sep 27

The IAA Commercial Vehicles takes place in Hannover every two years, and is the world’s leading trade show for transport, logistics and mobility. It offers a unique cross section of the entire value chain in the industry, from vehicles to transport and logistics, and from manufacturers to the many medium-sized suppliers.

100e MAN Euro-6 10×8 in Nederland

De transportdivisie van Westdijk Transport in Alphen aan de Rijn heeft de eerste van twee nieuwe MAN vijfassers in gebruik genomen. De indrukwekkende MAN kipper is uitgerust met vrijwel alle opties en is voorzien van de nieuwe TipMatic TX versnellingsbak met offroad software voor nog betere terreinprestaties.

Lees meer

Multifunctionele en compacte krachtpatser

Gerard de Nijs Transport en Kraanverhuur uit het Noord-Hollandse Limmen werkt voor de industrie, maar ook veel voor de toeristische sector aan de Noordzeekust. Naast twee vierwiel aangedreven agrarische machines met zware kranen heeft het bedrijf sinds kort ook de beschikking over een indrukwekkende MAN truck met een 140 tonmeter Effer autolaadkraan.

Lees meer

Drie MAN-trucks voor Gebr. Min Infra

Aannemersbedrijf Gebr. Min BV Infra profileert zichzelf met een knipoog naar de eigen naam met de slogan ‘Infrabouwers met een plus’. Het onlangs naar Egmond aan de Hoef verhuisde bedrijf investeerde in een verjonging van het wagenpark met maar liefst drie nieuwe MAN trucks. Het gaat om trucks van het type TGS waarvan twee 8×4 en één 10×4. Alle drie de trucks zijn voorzien van een wide-spread gestuurd tandemstel.

Lees meer