Recent

100e MAN Euro-6 10×8 in Nederland

De transportdivisie van Westdijk Transport in Alphen aan de Rijn heeft de eerste van twee nieuwe MAN vijfassers in gebruik genomen. De indrukwekkende MAN kipper is uitgerust met vrijwel alle opties en is voorzien van de nieuwe TipMatic TX versnellingsbak met offroad software voor nog betere terreinprestaties.

Lees meer

Multifunctionele en compacte krachtpatser

Gerard de Nijs Transport en Kraanverhuur uit het Noord-Hollandse Limmen werkt voor de industrie, maar ook veel voor de toeristische sector aan de Noordzeekust. Naast twee vierwiel aangedreven agrarische machines met zware kranen heeft het bedrijf sinds kort ook de beschikking over een indrukwekkende MAN truck met een 140 tonmeter Effer autolaadkraan.

Lees meer

Drie MAN-trucks voor Gebr. Min Infra

Aannemersbedrijf Gebr. Min BV Infra profileert zichzelf met een knipoog naar de eigen naam met de slogan ‘Infrabouwers met een plus’. Het onlangs naar Egmond aan de Hoef verhuisde bedrijf investeerde in een verjonging van het wagenpark met maar liefst drie nieuwe MAN trucks. Het gaat om trucks van het type TGS waarvan twee 8×4 en één 10×4. Alle drie de trucks zijn voorzien van een wide-spread gestuurd tandemstel.

Lees meer

100ste 10×8 Euro6

Wierda Voertuig Techniek toont deze week de honderste MAN 10×8 in Euro6 uitvoering op de Transport Compleet beurs in Gorinchem. Sinds de introductie van Euro6 was MAN Trucks dankzij de aanpassingen van WVT al snel in staat tot het leveren van specifiek voor de Nederlandse wetgeving ontwikkelde voertuigen. Dit resulteerde in een groot aantal orders van bestaande en nieuwe klanten.

Lees meer