Certificeringen

Kwaliteit, zorg voor het milieu en veiligheid vinden we bij WVT vanzelfsprekend. Daarom laten we dit jaarlijks onafhankelijk toetsen. WVT is QuL, RDW COP, RDW GWC en ISO gecertificeerd.

QuL

Zowel de organisatie als de producten zijn gecertificeerd door MAN Truck & Bus AG middels het certificaat Qualifizierte Umbau Lieferant. Dit houdt in dat  WVT aan de strenge eisen van de fabriek MAN Truck & Bus AG voldoet en daarmee erkend is als ombouwer van MAN voertuigen.

RDW

Door de RDW zijn eveneens audits gedaan naar de bedrijfsprocessen en de producten. WVT heeft van de RDW het COP en GWC verkregen. COP staat voor Confirmity Of Production. GWC is de afkorting van Goedkeuring Wijziging Constructie. WVT is door de RDW gerechtigd tot het voeren van de eigen merknaam WVT en het uitgeven van eigen chassisnummers. Hierdoor kan uw wens vrijwel altijd gerealiseerd worden.

ISO

De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Binnen WVT streven wij continu naar verbetering in kwaliteit en zijn daarom sinds 2007 ISO gecertificeerd.  In 2010 heeft de hercertificering plaatsgevonden volgens ISO 9001:2008 en mede door de jaarlijkse audits worden bedrijfsprocessen gewaarborgd.

LEAN & GREEN

Via het stimulatie programma Lean and Green Personal Mobility dragen wij onze duurzaamheid uit en maken wij deze meetbaar. Zo heeft het personeel een training ‘Het nieuwe rijden’ gevolgd en is het wagenpark gemoderniseerd.